Sådan ansøger Eyeshadow til Heavy låg Eyes

November 4 by admin

Sådan ansøger Eyeshadow til Heavy låg Eyes


Mens de tunge øjenlåg kan være attraktiv, er der makeup ansøgning teknikker til at holde fast med, hvis du ønsker at lyse op dine øjne i stedet for yderligere vejer dem ned. Selvom du måske allerede være klar over, at du skal holde sig væk fra alt for mørke øjenskygger og tydelige skygger på dine nederste låg, hvis du ikke ønsker at gøre dine øjne synes nogen tungere, det hjælper også at vide, hvad du rent faktisk kan gøre for at vække dine øjne op.

Instruktioner

1 Groom dine øjenbryn. Fjern strejfer nedenunder og i mellem din pande linje. Dette alene vil lyse op i øjnene og resten af ​​ansigtet. For yderligere at reducere enhver tunghed i området, trimme eventuelle hår, der vokser forbi panden linje. Bring ud formen på dine øjenbryn ved at fylde dem ind med en pande blyant eller pulver ved hjælp af bløde, korte strøg til at efterligne udseendet af pande hår. Vælg en pande farve, der matcher din naturlige ene eller er en anelse lysere, hvis dine øjenbryn er allerede mørkt. Hvis du tror, ​​din ansøgning gør dine bryn ser alt for barsk, kam dem på plads med en pensel til at løfte overskydende farve væk. Alt hvad du behøver for dette trin kan findes i en pande grooming kit.

2 Få din låg klar til øjenskygge ved at anvende en øjenmakeup primer på ren hud fra lash linje til øjenbrynsbenet. Efter primeren absorberer lå en øjenskygge base, ned, også fra øjenvippe linje til øjenbrynsbenet. Dette skaber en ren lærred for din øjenmakeup.

3 Camouflage skygger under øjnene ved at duppe en cremet laks-hued concealer på området. Pat nogle på de indre hjørner af øjnene ved næseryg så godt, siden recessionen her skaber skygger. Forsigtigt blend væk nogen linjer i din ansøgning. En laks tone concealer er en mere sikker løsning end en kødfarvet én, fordi alt for lys af en kødet tone concealer under øjnene skaber vaskebjørn effekt. Støv transparent pudder på concealer at indstille det for dagen.

4 Påfør en lys skinnende øjenskygge fra lash linje til lidt forbi den krølle. Den gnist bringer dine øjne til livet, især når lyset fanger din låg. Giv dine øjne noget af en lift så godt med konturer. Dyp en øjenskygge krølle pensel i et pulver øjenskygge af middel intensitet. Bank overskydende før du trykker farven på de ydre hjørner af din top låg i en sidelæns V-form (se Resources). Med en ren fluffy øjenskygge pensel, blend midten tone øjenskygge opad og indad i modsætning til udad, hvilket vil langstrakt øjet.

5 Hold din øjenskygge vises ustruktureret ved at bringe ud formen på dine øjne. Du kan gøre dette ved at arbejde en mager eyeliner i sort eller brun i din øverste og nederste vipper. Du er ikke faktisk foring dine øjne så meget som at gøre dine vipper synes tykkere. For at få ekstra drama, brug en sort flydende eyeliner på din øvre lash linjer og let fløj ud i enderne. Dette vil give dine øjne noget af en Marilyn Monroe look.

6 Krølle dine øjenvipper til at give dine øjne en bredere åbent udseende. Påfør en forlængelse mascara til dine øverste vipper for at gøre dem fluttery. Du kan bruge en almindelig mascara i stedet, hvis du allerede har lange vipper og ikke ønsker at trække for meget opmærksomhed på dem. Øjne med tunge låg kan have at forførende "soveværelse" look når de gøres op, så basere din øjenmakeup ansøgning på det billede, du ønsker at projektet og hvad du er komfortabel med. Afslut ved at blande en ren og skær skinnende highlighter under hvælvingerne i dine øjenbryn til at give dem en subtil elevator.

TIPS

  • Undgå mørke øjenskygger, da disse vil veje dine øjne ned. Du kan dog erstatte en lidt mørkere øjenskygge til en med medium intensitet til formelle eller natten lejligheder.