Sådan får du en turistvisum for Dubai

February 17 by admin

Sådan får du en turistvisum for Dubai


Beliggende i De Forenede Arabiske Emirater, Dubai er et fascinerende og interessant land. Rejser til dette område kræver et visum, der giver dig tilladelse til at besøge området. Et turistvisum i Dubai giver dig chancen for at rejse i op til 30 dage før du vender tilbage til dit hjemland. Den bedste ting at gøre, før der ansøges om en af ​​disse visa er at planlægge din rejse i god tid.

Instruktioner

1 Gør dine arrangementer i god tid, helst ved hjælp af et rejsebureau eller booking med et velkendt hotel i Dubai. En turistvisum betyder, at nogen kender du rejser af personlige årsager, og de er villige til at påstå, at du har planer om at besøge.

2 Indstil din ankomst i Dubai inden for 60 dage, når du har planer om at ansøge om visum. I henhold til lovgivningen i det land, et turistvisum er kun godt for 60 dage efter den er udstedt. Dette omfatter både når du ankommer, og når du forlader Dubai.

3 Ansøg om et turistvisum gennem et rejsebureau eller UAE ambassade i Washington DC Ansøgningsprocessen er forholdsvis enkelt, men det gør stille spørgsmål om din rejse og hvor længe du planlægger at opholder i Dubai.

4 Liste så mange oplysninger som muligt om din rejse. Du bør indeholde dine ankomst og destination datoer, samt eventuelle grupper, du rejser med, din bolig eller overnatningsmuligheder og planer, du har foretaget. Dette viser, at du kun har planer om opholder sig et bestemt beløb af tid og din ansøgning er mere tilbøjelige til at blive godkendt.

5 Betal de gebyrer forbundet med et turistvisum. Fra 2009 er det visum selv prissat til 100 dirham, og de også ændre en anden 10 dirham for at behandle ansøgningen. Du kan betale disse gebyrer, når man drejer i din visumansøgning.

TIPS

  • Hvis du har planer om opholder sig længere end 30 dage, har du mulighed for at forny visum én gang og forblive i yderligere 30 dage på din oprindelige turistvisum.
  • Må ikke ansøge om et turistvisum, hvis du planlægger at blive længere end 30 dage med det samme. Hvis processoren opdager dette, vil de automatisk afvise din anmodning visum.