Gode ​​Rengøringsmidler til Jeans

February 21 by admin

Gode ​​Rengøringsmidler til Jeans


Vask dine jeans kan få dem til at skrumpe og fade, så beskytte dem og samtidig få dem rene er nøglen. At finde den rigtige vaskemiddel kan hjælpe forlænge levetiden af ​​dine foretrukne denim, sammen med nogle andre vask og tørring tips, der vil hjælpe med at holde jeans i tip-top form til sæsoner fremover.

Forbehandling

Hjælp med at holde mørke denim jeans fra tidligt fading ved at forbehandle dem med en salt blød. Soak jeans i en 1/4 kop salt og en lille mængde detergent i vaskemaskinen natten over. Afslut med en lys vask i koldt vand med opvaskemiddel. Tilføjelse af en lille mængde af hvid eddike til din sædvanlige vaskecyklus kan også hjælpe med at opstille farvestoffet i mørke denim.

Typer af Rengøringsmidler

Brug et mildt rengøringsmiddel, når hvidvaskning dine jeans. Vaskemidler, der er specielt udviklet til brug på sarte, såsom lingeri, anbefales til sikring denim bevarer sin farve og form. Kig efter milde rengøringsmidler med "mørke omhu" eller "darks" i etiketten, lavet udelukkende til jeans og mørkt tøj, der medvirker til at forhindre fading, krympning og udspænding. Overveje andre blide typer af alle formål rengøringsmidler og flydende sæber, herunder miljøvenlige valg, der udnytter naturlige, økologiske olier, der vil forkæle dine dyrebare klæder.

Vask og Tørring

Vend dine jeans vrangen ud og vaske dem i koldt vand på en blid cyklus. Forkæl dine jeans med endnu mere omhu ved at vaske dem i et badekar eller stort bassin med lunkent vand og et par spiseskefulde mildt rengøringsmiddel. Fordyb jeans i karret, holde dem så flade som muligt, og lad blød i ca 20 minutter. Undgå at skrubbe eller omrøring. Skyl og hænge dem ved bæltestropper at dryppe. Når du bruger en tørretumbler, tørretumbles på en lav indstilling vrangen ud. Prøv at sætte på dine jeans, når de er næsten helt tørt og bære dem, helst i solen, for at hjælpe dem i overensstemmelse med din form og give dig en brugerdefineret pasform.

Vedligeholdelse

Vask dine jeans kun når det er absolut nødvendigt for at holde dem ser deres bedste. Iført jeans hjælper dem i overensstemmelse med din form og vask dem gør dem miste nogle af deres unikke konturer samt bidrage til svind. Spot behandler pletter med en fugtig svamp og et mildt rengøringsmiddel når det er muligt i stedet for hvidvaskning. Hæng dine jeans af en af ​​de bæltestropper på en krog efter hver slitage. Hængende jeans hjælper dem med at holde deres form. Hængende dem i badet, mens du bruser giver en blid genopfriskningskursus for din denim efter en lang dag med slid.