Italiensk Desserter laver

February 17 by admin

Italiensk Desserter laver


Italienske desserter er rigeligt, med flere variationer af hver, men nogle af disse er bedre kendt. Italienerne har en variation af is, gelato, og skabe andre søde sager fra dejen. Italiensk dessert kan laves derhjemme bruge elementer ofte findes i en typisk køkken.

biscotti

Biscotti er en godbid ofte spises med kaffe eller som en lille snack. Ingredienser til grundlæggende biscotti inkluderer: vegetabilsk olie, sukker, mel, æg, bagepulver og anis ekstrakt eller anis olie. Smør en bageplade og Forvarm ovnen til 375 grader. Pisk sammen olie, sukker, æg og anis, indtil godt blandet. Bland mel og bagepulver og bland i æggemassen. Del dejen i to og sætte to ruller på bagepapir. Bages i 35 minutter. Skær i 1/2 tomme stykker når den afkøles.

Tiramisu

Tiramisu er lavet med ladyfinger cookies og mascarpone. Ingredienserne til en grundlæggende tiramisu omfatter: æggeblommer, hvidt sukker, mascarpone ost, tunge piskefløde, ladyfingers, kaffe flavored likør og halvsød chokolade. Kog æggeblommer og sukker over en dobbelt kedel. Tilsæt mascarpone til æggeblommer og pisk fløden. Tilsæt fløde til æggeblomme blandingen og gange over. Skær ladyfingers i halve. Pensl med likør. Sætte halvdelen cremen blandingen over ladyfingers. Gentag ladyfingers, kaffe likør og fløde blanding. Pynt med skiver chokolade stykker.

gelato

Gelato er den italienske udgave af is. Gelato er lavet i mange varianter med forskellige tilføjelsesprogrammer som citron og chokolade. Grundlæggende versioner af gelato kræver unflavored gelatine, vand, sødmælk, mælketørstof, sukker, salt og vanille ekstrakt. Drys gelatine i koldt vand. Varm de andre ingredienser på komfuret. Tilsæt gelatine og kog det opløses. Frys indtil grødet, fjerne fra køleskabet og slå sammen før genindfrysning.

cannoli

Cannoli er en traditionel siciliansk fad. Fyldet er føjet næsten servering. Hjemmelavede cannolis består af en ydre skal fremstillet med mel, sukker, salt, smør, Marsala, en æggehvide og vegetabilsk olie. Bestanddelene æltes, så dejen er indpakket i plast og nedkølet i to til tre timer. Dejen rulles indtil tynd og viklet omkring en cannoli rør før bliver stegt i vegetabilsk olie. Fyld varierer, men en grundlæggende påfyldning bruger ricotta ost, sukker, vanille og chokolade chips.