Hvordan man starter en mobil Barbecue Mad Service

March 24 by admin

Hvordan man starter en mobil Barbecue Mad Service


En mobil fødevarer bevoksning, der sælger grill kan være en rentabel forretning bestræbelse hvis gjort på den rigtige måde. Forskning, præcision og tålmodighed er centrale elementer i en mobil grill stativ ejer. Farende processen, for tidligt at bruge penge og tænker overskud vil komme med det samme, er almindelige fejl i at starte en mobil fødevarer bevoksning.

Instruktioner

1 Master en ekstraordinær grill opskrift. Lær at bremse-tilberede kød --- uanset om svinekød, oksekød eller kylling, afhængigt af tilstanden --- og skabe en opskrift på en unik, tangy og vanedannende barbecue sauce. Den måde, kød og saucer er kogt er halvt fuldendt i at åbne en mobil grill trailer. Du lærer en masse om dig selv som en kok, og hvis en eller anden grund du skifter mening om at åbne standen under denne proces, har du ikke brugt mange penge endnu.

2 Køb en trailer lavet til indrømmelser. Visse virksomheder skræddersy en trailer til specifikke behov for en højere pris. Må ikke nøjes med mindre end nødvendigt. Hold udkig, indtil du finder den rigtige for dit budget.

3 Tweak maden trailer til effektivitet, udseende og reklame. Hvis der er behov for et større køleskab, få en. Put op tilstrækkelig skiltning, der forklarer, hvad der bliver serveret, hvad fødevarer udbydes på en måde, der gør folk ønsker at stoppe og spise.

4 Forskning de travleste dele af byen og steder med den mest mund trafik med minimale mobile madboder. Gå til disse steder og observere den demografiske, årsagen folk strømmer til disse områder, og hvordan din virksomhed vil gå over i disse pletter. Tag noter og sammenligne dem senere.

5 Få en fødevare handler tilladelse fra departementet sundhed, erhvervslicens og omsætningsafgift tilladelse fra amtet degnen og en føderal skat id fra IRS. Du bliver nødt til at tage en test for at opnå en fødevare tilladelse.

6 Vælg et sted for grill trailer og hoppe gennem alle bøjlerne er nødvendige for at opnå denne plet. Du skal ikke bremse trafik, så det skal være i en plet fri af strømmen af ​​trafik. Hvis ikke på en offentlig gade, spørg partiet ejeren, hvis du kan sælge mad der. Du bliver nødt til at betale husleje.

7 Byg en menu for folk til at se på, angive priser og begynde at sælge fødevarer. Hvis erhvervslivet er langsom, gøre nogle grundlæggende reklame, men hvis produktet er godt, din stedet er optaget, og du er venlig, bør du gøre godt.

TIPS

  • God grill kræver at blive kogt langsomt, for ofte op til 24 timer. For nemheds skyld, ville det være nemmest at bremse-tilberede kød dagligt hjemme eller i et professionelt køkken, så holde det varmt hele dagen. Grill har udholdenhed og forbliver frisk, hvis det gøres på denne måde.