Hvordan laver Peanut Butter Granola Bars

August 1 by admin

Hvordan laver Peanut Butter Granola Bars


Granola barer er tæt forbundet med vandreture, cykling og andre udendørs aktiviteter med god grund; de giver energi atleter har brug for i et godt lille måltid. Mens disse stænger til tider får dårlige rapper for deres høje kalorieindhold, de giver også komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer og fibre at opretholde atleter. Hjemmelavet jordnøddesmør granola barer har en kort ingredienslisten og nem proces, hvilket gør dem en simpel opskrift, der er skræddersyet til at møde mange forskellige kostbehov.

Instruktioner

1 Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

2 Spray panden med madlavning spray og line det med pergament papir.

3 Tilføj æggehvide til skålen og slå med piskeris indtil hvide er skummende. Stir i jordnøddesmør, brun sukker, honning og smør og kombinere indtil godt blandet. Tilsæt havregryn, mandler, pekannødder, græskarkerner og solsikkefrø og rør indtil godt kombineres. Fordel chokolade chips jævnt.

4 Spred blandingen i den klargjorte pan, og bruge spatel til at udjævne det ud.

5 Bag i 15 minutter. Fjern fra ovnen og lad den afkøle i en time.

6 Skær Granola i stænger og nyde.

TIPS

  • For dem, der søger for lavere kalorieindhold muligheder, reducere mængden af ​​begge sødestoffer, eller overveje at fjerne en af ​​nødder eller frø ingredienser.
  • Skær ikke granola for tidligt. Tillade masser af tid til at granola at køle både vil tilføje stykket og holde stængerne 'formular.