Sådan Drive en bil med automatgear Down en Mountain

February 17 by admin

Bremser er beregnet til at sætte farten ned og stoppe en bil. Men når det kommer til at køre en bil med automatgear ned et bjerg, ved hjælp af dine bremser alene kan ikke være nok. Plus, den er nedslidt dine bremser og reducerer deres anvendelighed. Det er derfor, det er vigtigt at bruge mere end dine bremser, når du kører ned ad en stejl skråning.

Instruktioner

1 Fjern foden fra bilens accelerator på toppen af ​​bjerget, før du starter ned. Hvis du har fartpiloten på, slukke den. Sluk med håndbetjeningen eller tryk bilens bremser forsigtigt for at frigøre din fartpilot.

2 Hold fast i rattet for at bidrage til at bevare kontrollen over bilen. Hvis du allerede bevæger sig langsomt, skifte automatisk transmission i lav eller andet gear. Ved at gøre dette "motorbremsning" transmissionen vil bidrage til at bremse bilen ned.

3 Hvis du bevæger sig hurtigere end ca. 30 til 35 mph, eller hvad hastighed føles sikkert for den vej, du er ude at rejse, pumpe bilen bremser forsigtigt for at nedsætte hastigheden. Hvis du har et lavere gear, skifte til det, hvis det er nødvendigt, for at hjælpe med at holde din hastighed ned.

4 Forsigtigt pumpe dine bremser fra tid til anden for at hjælpe motoren ophold på et reduceret hastighed. Ellers hvis bilen er i andet gear går ned et bjerg, vil du farten op, og transmissionen vil sparke i drev.

5 Flyt gearstangen tilbage til "Drive", når du når bunden af ​​bjerget at fortsætte ved din almindelige hastighed.

TIPS

  • Før du kører din bil ned et bjerg, skal du sørge for at bremserne er i god stand.
  • Medmindre du kører ned et bjerg, der har meget lidt trafik, eller langsom trafik, eller har en kurvet vej, vil du ikke ønsker at flytte ind først, den laveste gear. Den maksimale hastighed af dette redskab er cirka 15 til 20 mph.Never flytte din bil til "Neutral", eller du vil frihjul ned ad bjerget hurtigere end du vil go.Never flytte en automatisk transmission i "Park" som et middel til bremse, når man kører ned et bjerg. Din bil vil sandsynligvis ryk og gøre forfærdelige lyde. Endnu værre, vil du ødelægge transmissionen.