Sådan Drik kollagen for huden

February 4 by admin

Sådan Drik kollagen for huden


Kollagen er en gruppe af proteiner, der forekommer naturligt i det menneskelige legeme. Det er til stede i bindevæv, vigtige organer, og endda knogler. Men når folk tænker på kollagen, mange øjeblikkeligt tænke sin rolle i at holde huden smidig og unge udseende. Fordi kroppen producerer faldende mængder af kollagen med alderen, kan drikke kollagen hjælpe med at holde din hud ungdommelig, selv som kroppens naturlige forsyning af kollagen mindskes.

Instruktioner

1 Vælg en collagen drink ved at forsøge et par markeringer for at finde den, du bedst kan lide. Mange kollagen drikkevarer bruger kollagen udvundet af fisk, så du kan opdage lidt af en fishy eftersmag i nogle drinks. Nogle er Toki, Pokka Collagen Vand og The Collagen. Fordi mange af disse drikkevarer kommer fra Japan, skal du bestille dem online og betale for forsendelse, så tager omkostningerne i betragtning, når de vælger en drink.

2 Placer en uges levering af drikkevarer i dit køleskab, så du nemt kan nå frem til en kølet en om morgenen.

3 Etablere en rutine for at tage din kollagen drink, så du ikke glemmer at tage det. For eksempel kan du vælge at få fat i en om morgenen, mens du rækker ud efter en yoghurt at tage med dig på kontoret, og så har en om natten med din middag eller lige før seng.

4 Fortsæt din rutine, trods det faktum, at du måske ikke se hurtige resultater, du forventer. Sandheden er, at kollagen forbruges i drikkevarer nedbrydes af kroppen, så du vil ikke se dine rynker mirakuløst forsvinder. Men drikker kollagen gør, støtter kroppens evne til at gøre sin egen kollagen, så du kan bremse fremkomsten af ​​nye rynker.