Hvordan at sætte på en halv Løbegang Wig

April 23 by admin

Hvordan at sætte på en halv Løbegang Wig


En halv paryk er en paryk lavet af syntetisk eller menneskehår. De fås i en bred vifte af farver, teksturer og længder. Snarere end at dække hele dit hoved som en fuld paryk, en halv paryk efterlader noget af dit naturlige hår ud. Dette giver dig mulighed for at blande i dit eget hår for at give stilen et mere naturligt udseende. Træksnoren tillader tilpasning til enhver størrelse hoved og gør for hurtig påsætning og aftagning.

Instruktioner

1 Afsnit fra en 1-tommer stribe af hår på forsiden af dit hoved, fra øre til øre. Kam dette hår frem. Denne hår venstre ud af paryk blander paryk hår med dit naturlige hår.

2 Red dit hår tilbage i en lav hestehale derefter vride den rundt om sig selv i en knold. Skaf en elastisk omkring bunden af ​​bolle. Hvis dit hår er kort, bare kam dit hår på bagsiden af ​​dit hoved og pin det tilbage. Sikre dit hår med flere Bobby stifter, udfladning den mod dit hoved.

3 Træk en strømpe hætte over dit hår og efterlader den forreste del ud. Tuck resten af ​​dit hår op inde i hætten.

4 Løsn paryk ved at trykke på knappen snøre og strækker åbningen.

5 Hold paryk ved sin forreste klip. Halvdelen parykker har en kam klip på indersiden af ​​hætten til fastgørelse på plads på toppen af ​​dit hoved.

6 Træk paryk på hovedet og justere den forreste klip, så det er direkte i midten af dit hoved, lige bag din reserverede naturlige hår. Grave kammen forsigtigt ned i din hovedbund, og tryk for at lukke.

7 Træk træksnoren stramt at fastgøre parykken på plads.

8 Style dine pandehår som ønsket. Flad jern dem glatte, krølle dem eller kam dem tilbage i paryk.

TIPS

  • For dage, hvor du ikke har lyst til styling dit pandehår, bære en silke tørklæde eller pandebånd på tværs af forsiden af ​​paryk.