Sådan Start en Food Bank for hunde

September 7 by admin

Sådan Start en Food Bank for hunde


En uheldig bivirkning af en nedgang i økonomien er, at mange mennesker ikke længere har råd til at tage sig af deres kæledyr. Økonomisk strapped ejere er ofte tvunget til at vælge mellem at betale regninger eller fodre deres hund. At lindre familier af de ekstra omkostninger af foder til selskabsdyr, kan omsorgsfulde individer starte en lokal mad bank til hunde. Før de når ud til offentligheden for donationer, sammensætte et informationsark, hjælp tekstbehandlingsprogram på din computer, der forklarer din mad bank idégrundlag, kontaktoplysninger donation mål, og hvordan programmet vil blive gennemført.

Instruktioner

donationer

1 Besøg alle de dyrehandlere i området og giver lederne dine oplysninger ark. Forklar grunden til at du startede maden bank og bede om donationer af hundemad. Forvent, at lederen ikke kan være i stand til at levere maden med det samme. Spørg efter lederens kontaktoplysninger, inden de forlader virksomheden.

2 Beslut på en dato for et fællesskab dyrefoder donation drev. Kontakt stationslederen på lokale nyheder stationer og radiostationer. Fortæl lederen, at du har en donation drev til at indsamle hundemad - dåse og tør - for trængende dyr. Spørg hvis stationen kan sende et lille segment informere offentligheden af ​​mad bank mål og pet food donation drop-off steder.

3 Besøg en stor købmand. Giv oplysningsskemaet til manager og spørge, om du kan oprette en stand uden for butikken for at bede om donationer af hundemad. Vælg en dato, hvis lederen godkender, og ankommer til det angivne tidspunkt med en stor stak af informationsblade og flere plastik spande, der kan bruges til transport af hundemad.

4 Kontakt PR-afdeling af selskabsdyr fødevareproducenter og give en synopsis af din plan. Spørg hvis virksomheden ville være interesseret i at donere hundemad at hjælpe familier, der oplever økonomiske problemer. Tilbyd at placere reklamer på fordelingen begivenhed, hvis virksomheden kan give en stor mængde af mad til donation.

Fordeling

5 Planlægger en fordeling dato og metode efter at alle donationer er blevet indsamlet. Bestem mængden af ​​hundemad, der kan gives til hver familie i nød.

6 Brug medier, lokale hjemmesider, veterinære kontorer og sociale medier til at finde modtagere af donationer.

7 Inviter medierne til begivenheden og bede journalister at lade offentligheden vide, at maden bank er en løbende indsats, og at du vil fortsætte med at modtage donationer.