Hvordan laver & Dekorere Fødselsdag Kager

February 17 by admin

Hvordan laver & Dekorere Fødselsdag Kager


Du kan foretage og dekorere en fødselsdagskage, der ligner og smager som det var særlige bestilt fra en særlig kage selskab. En særlig kage som dette vil imponere alle, herunder fødselsdag person. Lav og dekorere en speciel og lækker fødselsdagskage i et par timer. Kagen er sikker på at være den største attraktion, når alle mætter deres øjne på sit udseende.

Instruktioner

1 Bland kage dej ifølge produkt retninger ved hjælp batter, æg og vand i en skål. Bland ingredienserne godt med en blanding spoon.

2 Smør indersiden af ​​kagen pan under anvendelse af en wienerbrød pensel til generøst fedt vegetabilsk afkortning. Sætte omkring to drysser mel på indersiden af ​​gryden til at holde kagen klistrer. Vend pan på hovedet, således at enhver overskydende mel falder ud og sætte nogen vegetabilsk afkortning eller mel i nogen skaldede pletter i panden.

3 Sæt dejen i kagen pan og sætte det ind i den forvarmede ovn. Følg produkt retninger af kagen dejen til at bage kagen i det angivne tidsrum. Når kagen er færdig bagning, tage det ud af ovnen og sætte det på en wire rack at køle ned. Det tager omkring 10 minutter. Lad kagen køle af en time, før du dekorere det. Foretag yderligere tre kage stykker.

4 Lav en glasur dæmning rundt i kanten af ​​den første nederste kage stykke. Dette vil hjælpe fyldningen af ​​kagen ophold på indersiden.

5 Læg et lag smør creme på bunden kage stykke eller hvis der gøres en frugt kage, sætte frugt eller frugt creme på bunden kage lag.

6 Placer en anden kage brik på den første og lave en glasur dæmning rundt om kagen kant. Layer smør creme på den anden kage stykke eller sætte frugtstykker eller frugt creme på kagen stykke.

7 Læg et lag glasur på de første to lag af kage og opbevares i køleskab det. Bagefter tager kagen ud og anvende det andet lag af glasur. Køle kagen hjælper prikken stick på bedre. Det vil også hjælpe med at tage væk udseendet af krummer på din kage. Sæt det tredje lag af kage oven på det andet lag og ICE alle tre lag. Køleskab kagen. Så frost kagen igen. Glat kagen ved hjælp af kagen udjævning værktøj eller våd en spatel i varmt vand.

8 Placer fondant figurer på kagen eller chokolade spåner omkring siden af ​​kagen. Pynt kagen, som du gerne vil. Put chokolade spåner omkring siden af ​​kagen ved stikning dem til glasur. Stick fondant figurer på toppen af ​​kagen.