Sådan unclog Ører efter en flyvning

February 17 by admin

Sådan unclog Ører efter en flyvning


Flying på et fly er den hurtigste måde at få dig fra punkt A til punkt B. Du kan gøre det fra New Jersey til Florida i to timer på et fly, mens det ville tage dig mindst 17 timer at køre. Den eneste ulempe for flyvning er det pres, træsko dine ører. Hvis du ikke gør noget ved de tilstoppede ører, kan det tage dobbelt så lang tid at få dem tilbage til normal.

Instruktioner

1 Gabe. Dette er en af ​​de mest almindelige måder at genåbne dine ører og aflaste. Når du gaber, så du luft i dit mellemøret, som udligner trykket til den for luft udefra. Det hjælper også til at trække øreflippen ned som du gaber.

2 Tygge tyggegummi. Tyggegummi kan også ske under flyvningen at forhindre ørerne tilstoppet eller værre. Fortsæt tygge efter flyvningen for at få ørerne tilbage til normal.

3 Klem din næse og forsigtigt slag. Dette vil tvinge luft gennem røret og ind i mellemøret. Dette vil rense øret, så du kan høre normalt igen.

4 Drik et glas vand, hvis du kun lider en mindre træsko. Dette er normalt nok til at åbne dine ører højre back up.

5 Drik en slurk af Tabasco sauce. Dette vil åbne din næse samt rense øregangen.

6 Tage nogle kolde medicin med en decongestant i det. Gør dette, selvom du ikke har en forkølelse. Den pseudoephedrin i medicin vil klare tingene op.

7 Brug en næsespray med en decongestant i det. Dette vil arbejde på samme måde den kolde medicin gør.

TIPS

  • Køb en over-the-counter øre renere. Dette vil bidrage til at genoprette hørelsen tilbage til normal og slippe af med alle rester pres.
  • Vent det ud. Det kan tage mere end en time efter en flyvning til dine ører til at tilpasse sig de trykændringer.
  • Når du knibe næsen og slag, så sørg for at du ikke gør det for hårdt, eller du kan beskadige trommehinden.