Urolig Scene frisurer

October 9 by admin

Urolig Scene frisurer


I 1995 Salley Hershberger skære en urolig shag på skuespillerinden Meg Ryan - en kantet barbermaskine snit, der var med til at sætte gang i en hår-skæring tendens. Denne pjusket frisure var med til at etablere Hershberger som Hollywoods go-to stylist for urolig frisurer. Det tog ikke lang tid for skæring teknik til at påvirke traditionelle udskæringer, herunder nisse, bob og shag. Selv "neo-punk" frisurer have været påvirket af urolig hår skæring, som særskilte udskæringer som "emo" og multe bevæger mere mainstream.

drenget Pixie

Den drengede nisse er en hybrid haircut, der kombinerer en mands tilspidset snit og den traditionelle nisse. De to snit er ens, da de begge har koniske sider. Hvordan adskiller de sig, er, at en tilspidset mands cut har mere fylde og længde i hovedet krone, som kan barbermaskine skæres i lag vinkler og dermed skabe den drengede nisse. Dette er en androgyn hår klippe, som kan bæres af både mænd og kvinder. Daring kvinder søger at blødgøre snittet, kan krølle håret før kastede det med en smule hår pomade. På grund af kronen længde, der kan være så meget som 4 inches på den længste, kan hår blive drillet, stylet eller slog op i en Pompadour. En anden variation af denne nedskæring er buzz skære den ene eller begge sider meget kort, for at skabe en asymmetrisk stil eller efterligne en faux mohawk look.

edgy Bob

Den moderne urolig bob starter med afsked, som håret, herunder pandehår, er side fejet og skåret på en vinkel. Denne afsked tillader bob at falde lidt off-kilter, som adskiller sig fra de traditionelle 1920'erne symmetrisk bob. En genvej, der rammer hagen linje, er den kantede bob lag med en barberkniv, så den konventionelle bob skarpe linje er blødgjort. Color blokerer håret med chunky højdepunkter kan hjælpe med at give dette skære en kantet charme. Også denne frisure arbejder med mange hårteksturer, da det kan styles enten pin-lige eller i bløde bølger. Blødere bølger kan give denne stil et mere romantisk look, hvor så fladt strygning giver det en mere urban flair.

Emo

Den "emo" musik scene var en underjordisk punk bevægelse, der dukkede op i 1990'erne og vandt popularitet i begyndelsen af ​​2000'erne. Denne neo-punk bevægelse påvirket frisurer, endda skabe en urolig frisure, der er så tydelig som musikken. Den emo mest ligner en lang skål snit, med en marginal, der er skåret så langt tilbage som kronen. Hvad gør klipningen særskilte er bidder af længere hår, der indrammer ansigtet. Yderkant er sløv og flad, hvor som resten af ​​håret er tekstureret med en barberkniv at skabe tonsvis af bevægelse. At style emo, håret alvorligt flad stryges, især håret tættest på ansigtet, og bagsiden af ​​håret er drillet, så alle lagene er synlige. Derefter en masse hårstyling produkt, der anvendes til at hjælpe stykke sektioner sammen.

Mullet-Shag

Den multe-shag combo er en urolig rock and roll frisure, der for nylig dukkede op igen på mode landingsbaner. Opsamling sin popularitet i slutningen af ​​1970'erne, den oprindelige multe cut var hvor håret blev forkortet på toppen og eksponentielt længere i ryggen. Ved at kombinere denne nedskæring med 1960'erne shag cut har givet det mere dimension. I multe-shag - en hybrid haircut gjort berømt af rocker Joan Jett af Runaways - håret er skåret kortere i front og lagdelte i ryggen. I moderne design disse lag er vinklet og fjer, der giver denne stil sin mere blødhed og bevægelse. Styling af mulle-shag er lav vedligeholdelse, da hår kan være lufttørret og masseres med kvart størrelse mængde styling produkt til at opnå et pjusket seng hoved look.