Sådan Pressure Kog Country Style svinekød ribben

March 12 by admin

Sådan Pressure Kog Country Style svinekød ribben


Land-stil ribben skæres fra højreb eller ribben ende af svinekød lænd. Disse er de meatiest række ribber og ligesom mange andre former for grill, smager bedst, når de er langsom-kogte i timer. Imidlertid trykkogning denne stil af ribber kan tilvejebringe fordelene ved langsom-kogte svinekød med lige så meget smag i en brøkdel af tiden. Hvis kogt korrekt, vil kødet bogstaveligt falder off ben.

Instruktioner

Instruktioner

1 Varm 1/2 kop olivenolie over på din brændeovn og brune ribbenene i ca. et minut på hver side. Kassér fedt og fedt, skylles panden og placere ribberne inde trykkogeren.

2 Skræl og terninger hvidløg og løg. Varm panden igen med 1/2 kop olivenolie over medium varme og brun hvidløg og løg og let i to minutter. Tag gryden fra varmen, og placere dem inde i trykkoger så godt.

3 Placer vand og barbecue sauce i trykkoger, og sæt den på komfuret på høj varme. Luk og lås låget af trykkogeren. Indstil din madlavning varmen til lav, når højt tryk er nået.

4 Kog ribbenene i 15 minutter for hver to pounds af ribben. Efter tilberedningen er færdig, skal du slukke brænderen og lad trykket forsvinder. Åbn potten når ventilen på toppen af ​​låget stopper whistling. Nogle komfurer har et tryk release værdi, hvilket er en mulighed, hvis du ikke ønsker at vente.

5 Tænd ovnen s slagtekyllinger. Placer ribbenene i en bradepande og pels med salt og peber. Glasur ribben med barbecue sauce og plads i slagtekyllinger for fem til syv minutter på hver side. Glaze ribbenene igen, når du tænder dem. Dette bør caramelize ribbenene og give dem en charbroiled smag.

TIPS

  • Serveres med cole slaw eller baked beans til at fuldføre måltidet.
  • Moderne trykkogere har en digital flade på låget, der angiver, når højt tryk er nået; konventionelle gøre en presset, dampende, fløjtende lyd fra toppen ventil.