Sådan måler One Dry Cup

February 17 by admin

Sådan måler One Dry Cup


Madlavning er en kunst, men bagning er en videnskab. Nøjagtige målinger af især tørre ingredienser, er afgørende for succes i enhver bagt gode. For lidt eller meget, af et tørt bestanddel kan fuldstændigt ødelægge slutproduktet. De målebægre typisk findes i køkkener, med den øverste linie nær randen, er virkelig betød til våde ingredienser såsom mælk eller olie. Tørre ingredienser bør måles ud efter vægt ved hjælp af en køkkenvægt for større nøjagtighed.

Instruktioner

1 Tænd for køkkenvægt og kontroller, at det sætter til nul med noget på det. Placer stor skål på skalaen. Vent på skalaen til slut vejning skålen. Tryk på "nul" eller "tara" knappen på skalaen.

2 Kontakt Gourmet Sleuth link i indtægter til at kigge op, hvor meget din tørre ingredienser bør veje per kop.

3 Tilsæt langsomt den tørre ingredienser i skålen, at holde øje med vægten og pause ofte. Fjern overskud med en teske, indtil du er på det rigtige vægt.

4 Hold måling tørre ingredienser i samme skål ved at trykke på "nul" eller "tare" igen, med skålen med den første tørre ingredienser stadig på skalaen. Vent på skalaen til nulstillet og følger den samme proces for andre tørre ingredienser.