Riverboat Krydstogter i Alabama

July 25 by adminAlabama, der ligger i den sydøstlige region i USA, tilbyder mange ting at gøre. Det bedste sted for sightseeing rundt i byen er på en flodbåd. En flodbåd krydstogt i Alabama kan være lærerigt, underholdende og sjov.

Hver flodbåd krydstogt tilbyder en unik oplevelse. Fra delfiner til middag efter solnedgang, kan cruise dagen væk i højsæsonen af ​​marts til november dig. Alabama vejr er normalt varmt året rundt, men i vinterhalvåret, kan nat tid temperaturer bliver mild til kølig. Du vil finde nogle flodbåde lukket i løbet af denne sæson.

Harriott II Riverboat

Den Harriott II Riverboat er en 19. århundrede båd forankret ved siden af ​​Riverwalk Amfiteater. Båden byder musikalsk underholdning og sightseeing ture i hele ugen. Båden tilbyder ikke en sit-down middag cruise, men en koncession stå med mad og kontant bar er til rådighed.

Der kræves reservationer mindst 48 timer i forvejen. Et minimum grænse på 15 betalende kunder er nødvendig for cruise at sejle. Hvis mindst 15 mennesker ikke har reserveret, er en erstatning krydstogt givet for billet indehavere. Billetter kan købes direkte på Riverwalk facilitet box office, online eller via telefon. Den Riverwalk Institut for Montgomery fastholder Harriott II Riverboat.

Harriott II Riverboat
355 Coosa St.
Montgomery, AL 36104
334-241-2100
montgomeryal.gov

Den sydlige Belle

Efter at have besøgt de historiske Bellingrath Gardens and Home, tage en sightseeing tur langs Southern Belle. Den 45-minutters uddannelsesmæssige tour afgår fra Bellingrath Garden og sejl langs Fowl-floden, en flod kendt som floden af ​​fugle. Alle krydstogter er vejret tillader det.

Hertil kommer, at Southern Belle tilbyder middag krydstogter på fredag ​​og lørdag aftener med en tre-entree buffet. Et kontant bar med øl, vin og sodavand også er tilgængelig. Tidsplanen ændrer årstidsbestemt, men er åben året rundt. Daglige sightseeingture kræver ikke reservationer. Som en US Coast Guard Certified fartøj, plads til op til 150 personer er til rådighed.

Den sydlige Belle
12402 Bellingrath Gardens Road
Theodore, AL 36582
251-973-1244
alabamacruises.com

Corsair charter

Corsair Charter er et håndbyggede 65-fods træ skonnert, der tilbyder private krydstogter og intime parter. Corsaren afgår fra Bear Port Marina i Orange Beach, Alabama. Den private luksus charter er kendt som en rejefiskeri, spisestue og delfin eventyr krydstogt.

Båden sejler de tilbage bugter af kystnære Alabama. Wild rejer og blå krabber fanges under krydstogtskibe og fremhævede på menuen middag. Delfiner og forskellige vilde dyr er stødt under sejl, med delfiner ofte er fodret fisk fra båden. Båden er konstrueret og begrænset til seks passagerer pr cruise.

Corsair charter
28692 Josephine Drive
Josephine, AL 36.530
251-504-1958
corsaircharters.com