Sådan Fly Standby på American Airlines

February 17 by admin

Måske du flyver standby for at komme til din destination hurtigere, eller din American Airlines flyvning er på en større ventetid, og du ser et tidligere fly end din. Her er nogle tips om at flyve standby.

Instruktioner

1 Få en billet til dit American Airlines flight. Den eneste måde du kan flyve standby er, hvis du tager en flyvning tidligere end din, og med den samme rute. Hvis der er en tilslutningsfly på din oprindelige flyvning, så har du brug en tilsluttende flyforbindelse med din standby flyvning. Ellers risikerer du for at sidde fast i lufthavnen i den tilsluttende flyforbindelse.

2 Ring American Airlines omkring 3 timer før, hvis du indse, at der er et tidligere fly, som du ønsker at tage. Hvis der er seks eller flere sæder til rådighed, så er det sandsynligt, at du kan få en plads. Også bede om størrelsen af ​​standby liste. Skriv ned alle oplysninger, American Airlines ledsager fortæller dig, herunder flynummer, der har ledige pladser.

3 Rush til lufthavnen, hvis der er ledige pladser og standby listen er kort. Spild ikke tid nu. Du kan kun få dig på listen i lufthavnen.

4 Gå til American Airlines billet tæller og sige, at du gerne vil flyve standby. Fortæl ledsager hvad flynummer er så, at hun ikke behøver at søge efter den.

5 Gå direkte til gaten efter sikkerhed, fordi de fleste porte vil sende navnene på standby passagerer. Hvis dit navn er på, vente tålmodigt at komme på flyet. Standby boards sidste.

TIPS

  • Vær opmærksom på at der ikke er nogen garanti for altid at få en plads flyvende standby.