De bedste måder at forhindre Razor Bump

February 8 by admin

Razor bump udvikler efter barbering, der optræder som små, irriterede bums-lignende bump. De opstår, når håret krøller tilbage og vokser ind i huden. Mange mennesker oplever kløe, smerte og rødme. Razor bump er udbredt blandt mennesker med grov, krøllet og tykt hår, især afrikansk-amerikanske mænd. Gentagen barbering forårsager betændelse i huden og razor bump ar eller keloid hud, der ligner rejst, hårde klumper på huden. Den bedste måde at forhindre barberkniv bump er at praktisere ordentlig pleje og barbering teknikker.

Brug en Sharp Razor

Det første skridt til forebyggelse barbermaskine bump bruger en skarp, single-klinge barbermaskine, efter in-pakke instruktioner om, hvor mange gange at bruge en barbermaskine. Sløve barbermaskiner øger chancerne for at få ujævne nedskæringer og at skulle barbere en spot flere gange. Elektriske barbermaskiner reducere chancerne for en person, der udvikler barbermaskine bump, fordi de ikke er afhængige af en kniv til at fjerne hår. Folk tilbøjelige til barbermaskine bump bør undgå dobbelt- og triple-klinge barbermaskiner fordi løfte- og skære virkning af skrabere trækker huden.

Vådt hår før barbering

Kaiser Permanente Health Encyclopedia siger tage et varmt brusebad eller bad blødgør håret og åbner porerne, hvilket giver en glattere barbering. Soak hår i et par minutter og anvende sæbe eller balsam. Våde hår nedskæringer jævnt i forhold til tørt hår, øger chancen for at forebygge barbermaskine bump.

Brug Tyk barberskum

Tykke barbercreme eller geler, der ikke indeholder alkohol forhindre barbermaskine bump ved at reducere mængden af ​​friktion mellem huden og razor, reducere irritation. Vent et par minutter før barbering for at lade barbering produkt absorbere ind i huden og håret. Når håret blødgøres, start barbering tyndeste område af hår først. Shave barberkniv-bump-tilbøjelige hud sidste til at give dette område mere tid til at absorbere barberskum eller gel.

Barbering med Grain

For at undgå barbermaskine bump, barbering med korn af håret, ved hjælp af en streg for at undgå at irritere huden. Afslappende ansigtet og ikke strække huden reducerer chancen for, at skraberen vil gå under hudens overflade. Når barbering er færdig, skylles huden med koldt vand. Placer en varm, fugtig håndklæde på det barberede område til at slappe hårsækkene. Gnid fugtgivende aftershave lotion eller naturlægemidler aftershave balsam på huden.

Brug Hår-opløsende Cremer

Folk er modtagelige for barbermaskine bump bruge hårfjerning cremer som Neet eller Nair som en erstatning for barbermaskiner. Disse cremer virker ved at opløse hår i ca. 2 til 10 minutter og vaskes derefter af med lunkent vand. Nogle mennesker oplever irritation, når du bruger disse cremer. Folk kan bruge aftershave cremer med disse hår-opløsende cremer.