Kan jeg Håndvask My Silk Skirt?

February 13 by admin

Kan jeg Håndvask My Silk Skirt?


Mens tøj lavet af silke er normalt meget smuk, kan det være svært at passe. Den måde, du hvidvaske en silke nederdel varierer baseret på de typer af farvestoffer, der anvendes i fibrene og den måde, det er lavet.

Vask Silk

Læs vejledningen pleje på din silke nederdel før penge det. Hvis den siger kun tørre rense nederdel, ikke hånd vaske det. Nogle nederdele kan håndvaskes, selv om. Hvis instruktionerne pleje sige vaske det er OK, bruge koldt vand og et mildt rengøringsmiddel. Du bør vaske nederdel af sig selv, så det ikke bløder på andre beklædningsgenstande eller absorbere farvestoffer fra andet tøj. Undgå at vride din nederdel eller vride den ud.

Advarsler

Aldrig blege en silke nederdel. Klor vil slides væk nederdel s fibre. Må ikke tørre en silke nederdel i solen, da sollys kan gøre farvestoffer falme eller forårsage hvid silke til gul.

Hvornår skal Dry Clean

Selvom vejledningen pleje sige, det er i orden at aflevere vaske din nederdel, hvis du får en plet på det, er det bedst at tage det til en tør renere at fjerne pletten. Tilsætning af vand til en plet på silke kan gøre pletten mere vanskeligt at komme ud.