Sådan får skrammer Off Vinyl Sko

March 10 by admin

Sådan får skrammer Off Vinyl Sko


Vinyl sko har en blank finish, så selv den mindste scuff mærke kan være meget mærkbar. Selvom vinyl er holdbar, er det vigtigt at fjerne skrammer fra sko med omhu, så du ikke tage finish eller fordreje farven på skoen. Brug produkter, du sandsynligvis allerede har omkring dit hus til at fjerne skrammer fra vinyl sko.

Instruktioner

1 Tør scuffed område af skoen med en fugtig klud for at fjerne eventuelle rester. Brug en tør klud for at fjerne overskydende fugt.

2 Gnid en ren blyant viskelæder over slidmærker. Brug en let bevægelse, når gnide, så du ikke beskadiger vinyl. Gør dette forsigtigt, indtil mærket forsvinder.

3 Fugt en ren klud med neglelakfjerner. Gnid neglelakfjerner over nogen resterende scuff mærke tilbage på skoen. Undgå at gnide for hårdt eller for meget, da du risikerer at beskadige vinyl. Tør med en ren fugtig klud for at fjerne resten.

4 Brug lightergas til barske scuff mærker på vinyl sko. Anvende en lille mængde af lettere fluid til en klud og gnid let over scuff indtil den er væk. Tør skoene med en ren, fugtig klud for at fjerne eventuelle spor af lette fluidum.

TIPS

  • Bortskaf klud bruges med lightergas i en udendørs trash container umiddelbart efter brug. Brug ikke tændvæske omkring åben ild eller i områder, hvor det er rigtig varmt.
  • Test altid det produkt, du bruger på et ikke synligt område af skoen, før du sætter det på en mere mærkbar område.