Rejser Trailers, der kan trækkes af en 6 Cylinder

February 22 by admin

Rejser Trailers, der kan trækkes af en 6 Cylinder


Det er ikke nødvendigt at have en benzinslugende 8-cylindret bil til at trække din rejse trailer. Mange af de nyere 6-cylindrede biler har stærkere bugsering kapacitet. Disse 6-cylindre, både foran og baghjulstræk, kan trække med succes, så længe producentens anbefalinger følges. Match vægten og størrelsen af ​​den rejse trailer du planlægger at trække på din trækkende køretøj. Check disse ud.

Teardrops

Teardrop trailere er ekstremt lille og let. Giver en seng til to inde i trailer og madlavningsfaciliteter under ryggen lugen er dråbeformet let transporteres af en 6-cylindret køretøj. Selvom det ikke er egnet til udvidet rejse, de er gode til weekendture eller små ture. Ulempen er, at, i dårligt vejr, er der ikke meget plads inde, og der er ikke plads til en port-a-potte. De har meget lidt oplagring.

Pop-up Trailer

Pop op-trailer er en anden letvægts rejse trailer, der er let trukket af en 6-cylindret bil, varevogn eller lastbil. Mere behagelig at sove i end et telt, pop-up-trailere har ofte varmeapparater og klimaanlæg til at tilbyde bedre beskyttelse mod elementerne. Det er 8-fødder til 18-fod lang og kan rumme ekstra sveller med slide-outs. Ulempen er, at du er nødt til at sætte den op og bryde det ned, hver gang du slå lejr, og det giver ikke meget beskyttelse i blæsevejr.

Pop-up campister kan også have bløde sider. Teltet autocamper har ikke så mange faciliteter, som et klimaanlæg, som andre pop-up-trailere, men de er nemme at trække.

trailere letvægts rejse

Let rejse påhængskøretøjer, ligesom Vaks, varierer i vægt formular 2000 til 4000 pounds. Selvom letvægts-anhængere kan være op til 30 fod lang, kan de trækkes med 6-cylindrede køretøjer. De fleste af de nyere modeller har fuld badeværelser og apparater, der er sammenlignelige med større rekreative køretøjer. De har nok plads og bekvemmelighed at gøre en komfortabel, midlertidige hjem væk fra hjemmet. Deres aerodynamisk design hjælper med at spare på brændstof.

Teleskopfunktion trailere

Teleskopfunktion trailere, ligesom 15-fods lange Hi-Lo rejse trailer, som har en omrejsende højde på 5 feet, 9 inches og en camping højde på 6 feet, 3 inches. Disse campister trække nemt og sat op med klappen på en kontakt. De omfatter en kabys, opbevaring og sove arrangementer for op til seks personer. Det er en behagelig lille hjem væk fra hjemmet, der kan anvendes under en sæson.