Hot Pot Ingredienser

February 18 by admin

Hot Pot Ingredienser


Varme gryder er almindelige i asiatiske køkken. Det indebærer en metal gryde med ragout kontinuerligt ulmende ved midten af ​​bordet. Folk tilføje ingredienser til at lave mad samtidig plukke mad ud at spise. Der er en række råvarer brugt, lige fra tynde skiver kød, grøntsager, vandt tons, dumplings og svampe til skaldyr. Den gryderet giver maden med smag. Fødevarer er også almindeligt dyppet i sauce til at tilføje en varm, krydret, salt eller sød smag til dens smag.

Bite Size

Hot pot ingredienser er generelt bide størrelse eller forberedt på den måde. Størrelsen betyder noget, fordi det påvirker, hvor hurtigt maden tilberedes. Når du har mennesker, der sidder rundt om bordet med en ulmende pot gryderet, og alle er at smide ingredienser i at lave mad, du ønsker, at maden til at lave mad hurtigt, så det kan nydes og andre fødevarer kan koges. Stilen i hot pot spisning er du spiser som du tilberede, så ingredienser, der kræver en masse tid til at lave mad er ikke egnede. Fælles, bide-størrelse ingredienser omfatter champignon, rejer, vandt ton, og bolle.

Holdbar i Simmering vand

Varme gryder typisk give dig mulighed for at justere simre niveau, men delikate ingredienser undgås, fordi de let kan gå i stykker. Ingredienser, der er holdbare og kan bevare formen under simre arbejde bedst. Der er ingen defineret regel om, hvor hurtigt kogte ingredienser skal tages ud af hot pot så for en fødevare, der bryder let fra hinanden, er der en chance for, at på det tidspunkt nogen forsøger at stamme det ud, vil det være i bit og stykker. Holdbare fødevarer omfatter kød, gulerødder, kartofler, selleri og mange andre grøntsager.

Raw Factor

Svarende til, hvordan bøf kan grillet og kogt med et niveau af råhed, gælder det samme for tilberedning med hot pot. Der er nogle, der foretrækker deres kød, skaldyr og grøntsager tilberedes grundigt, mens andre foretrækker det med et niveau af råhed. Maden kan tages ud af den varme gryde, når man vælger. Ingredienser, der fungerer godt for en rå faktor med hot pot omfatter oksekød, rejer, salat og en række andre grøntsager.

flavor Absorber

En hot pot nydes ikke bare fra fødevarer kogte, men gryderet selv. Ragout indeholder en stor mængde af smag og fortsætter med at bygge i smag som yderligere bestanddele er inkluderet. Den gryderet kan hjælpe med at fuldføre måltidet som et ernæringsmæssigt suppe og visse fødevarer bruges til at hjælpe absorbere gryderet og alle varianter, det giver. Fødevarer, der er hensigtsmæssigt at medtage så smag absorbere omfatter stegt tofu, fisk bolde, svampe, kød og nudler.