Hvor længe skal du give din lille race hund Puppy Food?

August 14 by admin

Hvor længe skal du give din lille race hund Puppy Food?


De fleste små hunde har en længere levetid end store hunde, og kræver en anden kost. Adskillige hund fødevarer på markedet rettet specifikt mod små hunde. Disse fødevarer indeholder de rigtige næringsstoffer er nødvendige for at støtte en lille hunds høje energi niveau og immunsystem. Lige så vigtigt som det er at vælge den rigtige mad til din lille hvalp, er det lige så vigtigt at vide, hvornår man skal skifte fra hvalpefoder til voksen mad.

Hvornår den vil gøre det Transition

Overgang fra hvalpefoder til voksen mad med en lille hund kommer på en helt anden tid end med en stor hund, fordi de modnes fysisk meget hurtigere end store hunde. Hvalpe skal gøre overgangen til voksen mad, når de når voksenhøjde.

Små hunderacer der vejer 20 pounds og under, når fuldt udvokset skulle være klar til overgangen til voksen mad mellem 9 og 12 måneder gamle.

Hvordan at gøre overgangen

Når der skiftes fra hvalpefoder til voksen mad, ikke gøre det hele på én gang. En brat skifte kan forrykke tarmkanalen og forårsage diarré. I stedet gør progression langsomt over en periode på fire dage.

Dag ét: Fyld hunde skål med en blanding af 75 procent hvalpefoder og 25 procent voksen mad.

Dag to: Lav en 50/50 blanding af begge typer.

Dag tre: Fyld skålen med en blanding, der er 25 procent hvalpefoder og 75 procent voksen mad.

Dag fire: Første dag i 100 procent voksne mad overgang.

Hvis du opdager, at hunden ikke reagerer godt til overgangen, så prøv at forlænge overgangsperioden. For eksempel, måske holde det på en 50/50 ratio for en dag eller to længere. Fortsæt derefter overgangen som anvist.

Mængden af ​​mad

Vej din hund hver uge og følg producentens anbefalinger om mad beløb. Hvis hundens vægt går op eller ned under overgangen, mindske eller øge sit daglige indtag, vejes ham i en anden uge. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din dyrlæge.