Hvordan at spare penge med en Stempelkande på dit skrivebord

January 9 by admin

Hvordan at spare penge med en Stempelkande på dit skrivebord


Hvis du bruger for mange penge på Starbucks eller træt for at stole på din virksomheds kaffemaskine, kan du have velsmagende, frisk kaffe hver morgen på dit skrivebord ved hjælp af en fransk kaffe Press. Det er en enkel, økonomisk og helt underholdende måde at have frisk kaffe hver morgen (eller eftermiddag).

Instruktioner

1 Har din friskmalet kaffe klar ved slibning det i god tid derhjemme. Dine kontor hjælpere sandsynligvis vil ikke sætte pris på lyden af ​​jer slibning kaffebønner hver morgen, så planlægge ved slibning bønner hjemme og gemme dem i en lufttæt beholder. Gør det til en medium til groft trummerum.

2 Tilføj en afrundet spiseskefuld friske kaffegrums ind i pressen. Når du har brugt din stempelkande et par gange, kan du justere mængden for kaffe til din smag.

3 Tilsæt 5 ounces varmt vand. På kontoret, kan du bruge en mikrobølgeovn til at varme vand i dit krus, og derefter hælde det i pressen. Du kan også bruge vand fra en vandkøler med et varmt vand studs, så længe du ikke har planer om at lade kaffen stejle for længe.

4 For at sikre alle de grunde er våde, kortvarigt røre de grunde ved hjælp af en kop kaffe omrører, ske eller spisepind.

5 Placer filteret ende af pressen på toppen af ​​pressen, men ikke skubbe den ned. Dette gør det muligt kaffen til stejle i to til tre minutter, afhængigt af hvor stærk du kan lide din kaffe.

6 Holder håndtaget på siden af ​​pressen, forsigtigt på toppen af ​​filteret, skubber grundene til bunden af ​​pressen.

7 Hæld din kaffe i din kop valg. Tilføj creamer eller sødestof efter smag.

TIPS

  • Grind nok kaffe derhjemme til at vare tre til fire dage, og opbevar den i en lufttæt beholder. Hvis du har en fryser til rådighed på arbejdspladsen, opbevaring kaffe der vil holde det friskere længere.
  • Opbevar flødekande i virksomheden køleskab, men holde styr på udløbsdatoen.
  • Juster kaffe til vand-forholdet i henhold til din smag.
  • For en ekstra stress reducer, sende et billede af en parisisk café i dit aflukke, og tage en kort mental ferie til Frankrig.
  • Altid har nok kaffe på hånden for et kontor mate - når de lugter din frisk kaffe, de kan bede om en kop.
  • Aldrig sætte din kaffe presse ind i en mikrobølgeovn til opvarmning af vandet.