Sådan Afmonter en hest Trailer

February 17 by admin

Med et par timer, et par gode værktøjer og en stærk ven til at hjælpe, kan du afmontere en hestetrailer uden for mange problemer. Du skal bruge en robust stige, lommelygte, skruetrækkere eller en elektrisk skruemaskine, hamre og en lille brækjern. Glem ikke beskyttelsesbriller og handsker, når du arbejder med skarpe metal. Her er et par tips til at hjælpe dig afmontere en hestetrailer.

Instruktioner

1 Forbered site, hvor du vil afmontere hestetrailer. Læg en presenning på jorden, hvor du kan placere de mindre dele af den demonteret hestetrailer. Hvis du planlægger at samle hestetrailer, er det en god idé at tage et par gode billeder af det og nummer delene som du fjerner dem. Saml dine værktøjer og beskyttelse.

2 Begynd at afmontere hestetrailer ved at fjerne tilbehøret først. Tilbehøret omfatter gulvmåtter, polstrede barer, kæde eller reb slips ups, hø stativer og skillevægge inde i hestetrailer. Enhver tilbehør, der blev installeret sidste skal være den første til at blive fjernet.

3 Fjern dækslerne fra lys på det indre og ydre af hestetrailer, så fjern eventuelle pærer. Fortsæt fjerne de mindre dele af hestetrailer, både inde og ude, herunder lufthuller eller fans.

4 Brug en skrue pistol til at fjerne skruerne vinduerne. Fjerne hele vinduet, inklusive rammen og glasset sammen. Hvis du vil samle hestetrailer, bemærk, hvilken side den er blevet fjernet fra. Fjern hængslerne for eventuelle døre, porte eller flygte døre derefter fjerne dørene. Dernæst fjerner hængslerne til rampen og rampen selv.

5 Fjern trailer hitch og bold. Du skal muligvis en fakkel til at fjerne hage. Husk at bære øjenbeskyttelse.

6 Placer stigen mod traileren, og sørg for det sidder fast. Klatre på taget af hesten trailer til at fjerne "loft" på toppen af ​​taget. Fjern ikke vægstolper eller støtte medlemmer til efter taget er fjernet eller din vægt på taget, vil ikke blive understøttet.

7 Fjern de udvendige vægge næste. Sørg for at bære handsker og samtidig fjerne de udvendige vægge, da de er lavet af tynd, skarp metal. Efter de udvendige vægge er nede, fjerne alle resterende interiør understøtter.

8 Afmonter gulvet, hvilket sandsynligvis træ. Hvis du vil samle hestetrailer, sørg træet er nummereret, før du fjerner den. Endelig adskille rammen fra akslerne. Din hestetrailer er nu afmonteret!