Ferie i de canadiske bjerge

August 8 by admin

Ferie i de canadiske bjerge


De canadiske folk har gjort det til en forretning, og en meget vellykket en af ​​slagsen, for at give de bjergrige regioner i den vidtstrakte land til turister året rundt. Uanset om du er på udkig efter gode vinter aktiviteter, til sjove ting at gøre i sommeren eller ideer til den i-mellem sæson af efteråret og foråret, de canadiske bjerge har, hvad du søger.

Winter Wonderland

Canada er kendt for sine kolde vejr og vinterforhold. Ja det kan være ekstremt koldt, men det kan også varme op i vintermånederne giver mulighed for store skiløb, snowboarding, snescooter, snesko og stort set alt andet, du kan gøre i sneen. Rocky Mountain regioner Alberta og British Columbia tilbyder de bedste skiløb i landet. Banff, Jasper og Lake Louise er blot nogle få eksempler på de store bakker i regionen. Du kan også komme længere vest til Whistler, BC, hjemsted for Vinter-OL 2010.

Sommer Sensations

Når sneen smelter det betyder ikke, det er tid til at pakke din bagage for en tur andetsteds. Sommer i de canadiske bjerge byder på vandreture og cykelstier, ATV og snavs cykel stier, camping, fiskeri, svømning og meget mere. De canadiske bjerge tilbyder også gode golfbaner. Udnyt de milde temperaturer i Alberta og vestlige British Columbia region, eller, hvis du er på udkig efter sjov i varmere sol, mod vest til Okanagan Valley, hvor du vil finde søer på næsten hver tur.

Super Spring

Foråret er et godt tidspunkt at tage del i en canadisk bjerg rafting tur. Med alle de afstrømning fra den smeltende sne, vil rapids være netop det; hurtig, våd og en reel udfordring for selv de mest erfarne white water spær. Prøv at planlægge denne tur til senere forår som vinteren kan vare et stykke tid i disse regioner, og du ønsker at være sikker på at få de bedst mulige betingelser. Jagt er også godt i foråret, hvis der er noget, du ønsker at gøre. Vær sikker med jagt og fiskeri, som du forskning og få de relevante tilladelser.

Fantastisk Fall

Fall er en smuk tid af året til ferie i de canadiske bjerge og bare nyde udsigten. Med en overflod af grønne områder både i og uden for de større byer, de skiftende farver falder er et smukt syn. Ikke alt for cool endnu, falder også giver behagelige temperaturer for udendørs aktiviteter. Det er stadig et godt tidspunkt at gå vandreture, cykling eller udforske, hvis du ikke var i stand til at gøre det i løbet af sommeren.