Er sprit et Eye Make-Up Remover?

February 9 by adminEye makeup kan forbedre dit ansigt og give dig selvtillid. Men lige så vigtigt som det er at anvende dit øje makeup korrekt, er det lige så vigtigt at fjerne din øjenmakeup ordentligt. Der er særlige egnede kvaliteter i øjenmakeup remover.

Betydningen af ​​Fjernelse Makeup

Fjernelse øjenmakeup hver aften, før du sover, er vigtigt, fordi makeup træsko dine porer og tillader ikke din hud at ånde. Dette kan føre til hudirritation, bumser og generel usund hud.

Hvorfor Du bør ikke bruge sprit

Sprit fjerner de naturlige olier fra din hud overlader det tørre, kan irritere øjnene og udtørrer huden. Ikke alene vil det faktisk ikke fjerne din makeup, men det vil gøre dine øjenlåg følsomme og endda lave dine øjne sting på grund af, hvor stærk den er. Det kan også forårsage alvorlige forbrændinger på dine øjne.

Hvad skal du se i A Makeup Remover

En makeup remover bør have en "fedtet" føler det - du kan bruge en løbende fugtighedscreme, hvis du ikke ønsker at købe en makeup remover. En god øjenmakeup remover bør fugter og forsigtigt tage makeup off. Olivenolie er en stor naturlig effektivt alternativ til de fleste makeup fjernere på markedet.

Hvordan man bruger det

På et stykke vat eller vatrondel, anvende din øjenmakeup remover. Gnid det i blide cirkulære bevægelser over dine øjne. Sørg for at du ikke bruger for meget øjenmakeup remover eller det vil dryppe i øjnene og forårsage irritation. Til sidst skylles dit ansigt.

Når man bruger det

Du skal bruge et øje makeup remover hver aften inden du sover som en del af din natlige rutine for at sikre din hud kan ånde i løbet af natten.