Sådan planlægge en tur til Disney World i julen

June 8 by admin

Sådan planlægge en tur til Disney World i julen


Walt Disney World i Florida er et magisk sted som helst tidspunkt af året, men til jul, det er især tilfældet. Traditionelle julepynt og særlige ferie begivenheder låne udvej en festlig stemning, mens Florida solen sikrer behageligt vejr for besøgende. Disney World er åbent juledag og juleaften for dem, der ønsker at officielt tilbringe ferie med Mickey og hans venner. Desværre, Disney World bliver også meget overfyldt ved juletid, da børn er ude af skolen og folk besøger lokale familiemedlemmer. Optimering af en jule tur til Disney World betyder planlægning tingene meget nøje.

Instruktioner

1 Foretage reservationer tidligt. Disney World har 32 officielle hoteller, og der er talrige andre i området Orlando, men de fylder hurtigt. Når du ved, hvor mange dage du vil bruge i parken, det betaler sig at reservere din værelser og flyafgange så hurtigt som muligt.

2 Tjek Disney World officielle webside for at søge efter specifikke juletid begivenheder, der finder sted i løbet af dit besøg. The Magic Kingdom Park er vært for en særlig begivenhed kaldet Mickeys julefrokost på visse ferie nætter, der kræver sin egen billet at komme ind. Andre parker vært parader og candlelight processioner, mens visse forlystelser (navnlig Haunted Mansion i Magic Kingdom) få en ferie makeover. Prioriter hvilke begivenheder, du ønsker at se, og planlægge din tidsplan i overensstemmelse hermed.

3 Køb Magic Dine billetter Way, hvis du agter på at være der længere end én dag. Disse billetter giver dig mulighed for at besøge en af ​​Disney World fire forlystelsesparker hver dag, og koster betydeligt mindre end blot at købe en ny billet hver dag. Ferie skarer blive ganske hård, og du kan spare dig selv en masse sorg, hvis du bruger multi-dages billetter til at tage din tid på parker.

4 Planlæg spisemuligheder i forvejen. Mens Disney World har mange kiosker og walk-up mad tællere, deres sit-down restauranter tilbyder ofte særlige ferie billetpris i juletiden. Som med hoteller, der betyder store skarer; Hvis du vil have en ferie måltid i parken, pluk din restaurant på forhånd og foretage reservationer, før din rejse.

5 Planlæg at ankomme tidligt hver dag. Parkerne typisk åbner klokken 9 i løbet af ferien, og hvis du ankommer tidligt, kan du komme på en række ture, før tingene bliver for overfyldt. Kig efter evigt populære forlystelser og dem med en ferie tema (såsom Haunted Mansion), og beskæftige dig derefter med andre forlystelser i parken. Også Disney sommetider lukker park indgange ned, hvis folkemængderne bliver for store, som er fælles i julen. Kom der tidligt sikrer, at du ikke vil blive låst ude.

6 Kig efter back-up planer for hver dag. Fleksibilitet er nøglen i løbet af ferien, især hvis du finder folkemængderne overvældende. Vær klar til at bytte dage rundt og tjek en anden park, hvis den, du besøger er pakket til gæller. Du kan også overveje at besøge nogle af de alternative attraktioner på Disney World, såsom Downtown Disney indkøbscenter, når tingene bliver optaget.

TIPS

  • Hvis du ikke er alt for bekymret med specifikke ferie begivenheder som parader eller belysning af lysene på Magic Kingdom slot ved solnedgang, planlægger at bruge disse perioder til at hoppe på travle forlystelser. Linjerne er tilbøjelige til at være lidt kortere som andre besøgende linje op til jul ting.
  • Fastpasses er dine venner i løbet af ferien. De er billetter til visse populære rides som udsætte dit besøg på tur med flere timer i bytte for en meget kortere ventetid i linje. Gør brug af dem så ofte som du kan for at holde fra at tilbringe hele dagen i linje.
  • Plan for en eller to "ned dage" under din rejse, når du kan fejre jul ved lounging omkring hotellet pool. Det vil gøre underværker for din disposition og holde dig fra at brænde ud.