RV Parks i Lake Louise, Canada

February 3 by adminLake Louise er et landdistrikt vildnis samfund i Alberta, Canada. I umiddelbar nærhed af seks nationalparker, Lake Louise er en populær destination for camping, fiskeri, bjergbestigning og vandreture. Der er flere RV parker inden for 100 miles af søen, som tilbyder forskellige indkvartering og service.

The Canyon Camp RV Resort

Siddende på Kootenay National Park, The Canyon Camp RV Resort er en sæsonbestemt campingplads, der har mere end 60 sites for natlige og forlænget leje. Tilslutninger omfatter 30- og 50-amp el, vand og spildevand. RV Parken har også trådløst internet og er tæt på flere golfbaner, samt Radium Hot Springs.

Canyon Camp RV Resort?
5012 Sinclair Creek Loop Road
Radium Hot Springs, BC, Canada
250-347-9564
canyonrv.com?

The Golden Municipal Campground

The Golden Municipal Campground har 70 RV campingpladser til rådighed for natlige og forlænget leje. Hook-ups omfatter 15- og 30-amp el, vand, spildevand og kabel. Nærliggende rekreative aktiviteter, herunder skiløb, hundeslædekørsel, ridning, mountainbike, og bjergbestigning. Der er vandreture, golf, whitewater rafting og drageflyvning inden for fem miles fra campingpladsen. Campingpladsen har en pool, on-site vaskemaskiner, en dagligvarebutik, samt flere brusere.

Golden Municipal Campground
1407 9th Street South
Golden, BC V0A 1H0, Canada
866-538-6625
goldenmunicipalcampground.com

Campister Haven RV & Tent Park

Campister Haven RV & Tent Park har mere end 50 pladser til natlige leje. Hook-ups omfatter vand, 50-amp elektriske og spildevand. Der er en lille dagligvarebutik på stedet for generelle behov, mønt-opererede brusere og vaskemaskiner. For rekreation, er der whitewater rafting og grizzlybjørn ture og flere fiskesøer i nærheden.

Campister Haven RV & Tent Park
2739 Big Bend Highway
Columbia-Shuswap A, BC, Canada
250-340-8482
camperhavenrv.com