De bedste Kost for store hunde

July 24 by admin

At have en stor hund betyder, at du har en anden stor mund at fodre i din husstand, men gør det ordentligt er nøglen til at holde dit kæledyr sund og glad. Uanset om du vælger at fodre din hund Purina eller Iams, er det vigtigt at tage højde for de specifikke behov. Store hunde kræver ofte en drastisk anderledes fodring tidsplan og kost end andre mindre dyr, du kan eje. Kontakt din dyrlæge om, hvad der er bedst for din store hunds race, og derefter træffe en beslutning, som både du og dit kæledyr vil være tilfreds med i mange år fremover.

Tilføjelse Vådfoder

Store hunde har brug for at få den rette mængde protein at holde sig sund og aktiv. Kylling og oksekød er de mest almindelige kilder til protein i hundemad, og de er bedst findes i dåser eller poser. Der er intet galt med at fodre din store hund tør foderpille, men tilføjer noget nyt til mix: vådfoder. Rør en halv dåse eller en pose af våd kylling eller oksekød hund gryderet. Ikke alene er dette en særlig bonus for dit kæledyr, men det vil tilføje den nødvendige protein til deres kost for at holde dem sunde og livlig i længere tid.

Fedtfattig kost

Det lyder måske fjollet at sætte din hund på en fedtfattig kost, men for nogle racer, er det nødvendigt at holde dem sunde. For større hunde i særdeleshed kan vægten hurtigt blive et problem. Fedt kan øge mængden af ​​stress på en hunds leddene, hvilket er hvorfor det er vigtigt at holde store racer aktive og slank. Større hunde typisk kun har en eller to store måltider om dagen, så gør dem en tjeneste og gøre det til en sund én. Kig efter lavt eller reduceret fedtindhold, når du køber hundemad, uanset om det er i en dåse eller i en taske. Mad specifikt forplejning mod store racer vil ofte allerede har dette spørgsmål tages i betragtning.

Essential Syrer

Ligesom mennesker, hunde har brug for essentielle fedtsyrer til at holde deres hud, tænder, og frakker sunde. Mange hundemad selskaber er begyndt at tilføje Omega 3 og 6 fedtsyrer til deres produkter af denne grund, og du har al mulig grund til at drage fordel af det. Kig efter hundemad, der nævner disse syrer og proteiner på etiketten, og forsøge at indarbejde det i din store hunds kost. Med de rigtige proteiner og syrer, vil din hund have en mere skinnende pels og ikke at nævne, sundere knogler. Du kan føje år til din hunds liv lige ved at sikre det får næring den har brug for at være sund.