Strand Byer i nærheden af ​​Toronto

May 15 by admin

Strand Byer i nærheden af ​​Toronto


Når temperaturen varmer op i Toronto, intet er bedre end en hurtig flugt til en af ​​Ontarios afsidesliggende strand byer. Mindre end to timer fra Toronto er en række maleriske byer kendt for både deres faciliteter og afslappende sand, der strækker sig langs Ontario uberørte søer. Uanset om du søger at kaste en bold med børnene, fest natten væk eller har en voksen weekend komplet med vingårde og fine restauranter, Torontos nærliggende strande levere.

Wasaga Beach

Wasaga Beach får pakket i løbet af sommeren, men så igen, det er kun 90 minutter fra Toronto og sport lavvandet, tempereret søvand, der er ideel for familier. De 9 miles af sand er perfekt til volleyball, og du vil finde stier langs klitterne til spadsereture og de vigtige terrasser til at nyde en forfriskende drink. Eller hoved ind i den nærliggende by for at gennemse udendørs markedsplads og nyde gratis koncerter i løbet af sommeren. Du kan også tage børnene til Waterworld, stoppe i på Nancy Island Historic Site eller vandre de nærliggende Blueberry Trails.

Sauble Beach

Sauble Beach er den anden længste ferskvand strand i verden, efter Wasaga. Vandet er ligeledes tempereret og overfladisk, hvilket gør det til et perfekt sted at tage børnene. Denne travlt sted på Lake Huron også sport perfekte billeder solnedgange. Picnic områder, legepladser, volleyball faciliteter og mini-golf er et stenkast væk. Den nærliggende by South Bruce Peninsula tilbyder indkvartering og fine restauranter plus shopping på sit land butikker. Hvis familiens rastløs, tage dem til Bluewater Park for sejlsport og legeområder eller vandre den nærliggende Bruce Trail.

de sandbankerne

De sandbankerne i Prince Edward County gøre for en perfekt voksen flugt, især da det er mindre end to timer fra Toronto. Stranden strækker sig langt ind i horisonten og maleriske klitter tæppe dens ydre kanter. Det er lavvandet nok, men med nok bølger at muliggøre windsurfing eller sejlads. Når du har haft din sjov i solen, hovedet ind til byen for gode restauranter og vingård ture plus førsterangs bed-and-breakfast indkvartering. Kunst galleri ture, landmandens markeder og antik er også typiske aktiviteter, eller de mere aktive kan prøve cykelture, golf eller kajak.

Grand Bend

Grand Bend er lidt længere udenfor Toronto på to og en halv time i bil, men du vil opdage masser at gøre, når du får der. Stranden selv sport 30 miles kyststrækning, varmt vand og mund-venlige sandbund. Familier vil elske camping faciliteter, beachvolley, minigolf, kid splash pad, og vand aktiviteter såsom bananbåd og parasailing. Teenagere vil elske den sociale atmosfære. Par og seniorer vil nyde shopping på hovedgaden, sommer antik og landmandens markeder og de mange forskellige søde hytter til udlejning. Byen har endda en drive-in biograf, Starlite Drive-In, for hyggelige sommer underholdning til en rimelig pris.