Hvordan at afgøre, om at få en anden hund

April 19 by admin

Hvis du nyde din hund kammerat, kan du overveje at tilføje en anden hund til din familie. Før du træffe beslutning, tænker gennem nogle af de positive og negative aspekter ved at bringe en ny hund ind i dit hjem, ikke kun for dig, men for den mentale og fysiske sundhed og velvære af din første hund.

Instruktioner

1 Overvej tid og penge, der vil blive involveret med en anden hund og være sikker på at du har tilstrækkelige ressourcer til at give ordentlig pleje. En anden hund vil betyde dobbelt fodring, grooming, gåture, træning, veterinær pleje og to gange bekostning.

2 Tænk over hvorfor du ønsker en anden hund og sørg for de er de rigtige grunde. Må ikke få en anden hund til at holde den første hund selskab eller at give mere aktivitet og motion til din første hund. En anden hund bør aldrig bruges til at erstatte kvalitetstid spiller og træner med din hund.

3 Sørg for, at din nuværende hund vil være i stand til at tilpasse sig en ny hund. Overvej hendes adfærd, personlighed, socialisering og hvordan hun reagerer på andre hunde. Hvis din hund er genert, bange, beskyttende eller jaloux, kan hun være elendige, hvis du tilføjer en anden hund. Hvis din første hund har adfærdsmæssige problemer, kan den nye hund lære disse adfærd fra den første hund, forværrer problemerne.

4 Forvent flere udfordringer, hvis du rejser med din hund. Rejser med en hund kan være en udfordring, og rejser med to hunde kan ofte være næsten overvældende. Medmindre du har et stort køretøj, vil rummet være en præmie. Mange moteller vil tillade én hund, men vil ikke tillade to. Hvis du bord din hund, vil udgiften blive fordoblet.

TIPS

  • Vær meget forsigtig med at tilføje en anden hund, hvis din første hund er ældre eller har altid været en "kun hund." I dette tilfælde kan den første hund ikke kunne justere og kan blive elendige og aggressiv.