Country Barer i Houston

December 18 by admin

Country Barer i Houston


Houston, Texas, er en sydlige by med en konkret land føler. Mange barer i byen afspejler denne vibe med cowboy temaer og line dance. Der er en hel del country barer i Houston. De fleste af disse virksomheder er 21 og op, så det er bedst at ringe i forvejen, hvis du er yngre end det for at se om du kan få i.

Wild West Houston

Wild West Houston optrådte på listen over Top 100 bar begreber i Det Forenede Staes med "Natklub og Bar" magasin i 2006, 2007, 2008 og 2009. Landet bar i Houston features hårdttræ dansegulve og tilbyder gratis danseundervisning hver søndag aften . Levende striber ofte i klubben, og Wild West Houston jævnligt vært karaoke og damer nætter. Drik tilbud, herunder godt drikkevarer, call drinks og longnecks, er til rådighed hver aften. Landet bar er lukket om mandagen og en cover charge gælder hver aften. Ringe fremad for specifikke detaljer om nattens planlagte begivenheder og gebyrer.

Wild West Houston
6101 Richmond Ave.
Houston, TX 77057
(713) 266-3455
WildWestHouston.com

Firehouse Saloon

The Firehouse Saloon er åben onsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag aften. Houston land bar hovedsageligt har levende musik handlinger. Stedet også jævnligt vært begivenheder såsom "The Firehouse Has Talent," en kamp-of-the-bands-stil konkurrence med pengepræmier. Onsdag er damer nat, med drink specials og en DJ spinning melodier. Alle begivenheder på Firehouse Saloon er 21 og op, og billetter er påkrævet fleste aftener. Startgebyret varierer fra natten til nat, men generelt er mindre end $ 20.

Firehouse Saloon
5930 SW Freeway og Fountainview
Houston, TX 77057
(713) 977-1962
FirehouseSaloon.com

Brazos River Bottom

Brazos River Bottom er en sprudlende, land-tema bar i Houston, der tilbyder drink specials hver nat i ugen. Klubben har et dansegulv, poolborde og en gårdhave. Brazos River Bottom tilbyder gratis linedance og parrets dans på torsdag aftener, med en dress-til-imponere, "Boot Scootin 'Boogie" begivenhed afholdes hver lørdag. Gay cowboy grupper jævnligt vært begivenheder i baren. Dækslet charge varierer; ringe i forvejen for at finde ud af, om der er et gebyr for aftenens begivenheder.

Brazos River Bottom
2400 Brazos St.
Houston, TX 77006
(713) 528-9192
BRBHouston.com