Sådan Find job i Frankrig

November 5 by admin

At finde et job i Frankrig kan være en udfordrende opgave. Med høj arbejdsløshed og indvandring, kan konkurrencen om ikke- franske statsborgere være stiv. Hvis du beslutter at flytte til Frankrig efter et job, her er et par tips til at få dig i gang på din jobsøgning.

Instruktioner

Sådan Find job i Frankrig

1 Du skal bruge et visum, hvis du planlægger at bo 90 dage eller mere. Der er mange typer af visa. Visum som en carte de séjour, arbejdstilladelse og studerende visum er mest effektiv, hvis du er på udkig efter arbejde. Check med det franske konsulat i dit område for at få flere oplysninger om at ansøge om en fransk visum.

2 Den bedste måde at finde et job i Frankrig er at have uddannelse og erhvervserfaring i et højt specialiseret område. Franske virksomheder er forpligtet til at ansætte de franske borgere, før du vælger medarbejdere fra et andet land. Hvis du kan bevise du er den mest kvalificerede kandidat til en stilling, dine chancer er større for at få et job.

3 Find et job med en international virksomhed, der har kontorer i Frankrig. Når du er en medarbejder, kan du søge stillinger i virksomheden, der vil overføre dig til Frankrig.

4 Tilmelding i skolen som studerende kan også give dig mulighed for arbejde. Student visa giver dig mulighed for at ansøge om midlertidige arbejdstilladelser, som lader dig arbejde et begrænset antal timer om ugen. Når du får din fod i døren til et selskab, gøre din egen uvurderlig og arbejde dig op ad stigen til fuldtidsbeskæftigelse.