Monumenter i Asien

November 26 by admin

Monumenter i Asien


Asien er den største kontinent i verden, og kan prale med en rig og fascinerende historie. De kystnære områder i Asien var engang hjemsted for nogle af de tidligste civilisationer i verden. I dag, monumenter placeret overalt Asien er nogle af de mest imponerende i verden. The Taj Mahal i Indien er en af ​​de bedst kendte monumenter i Asien og er blevet udpeget en af ​​de vidundere i verden. Asiens historisk og religiøst betydningsfulde monumenter give indsigt i de unikke kulturer i regionen.

Borobudur

Den Mahayana buddhistiske monument af Borobudur i Java, Indonesien, er verdens største buddhistiske tempel. Med udsigt over Java junglen, har det sted, Borobudur gennemgået massive restaurering siden dens genopdagelse og er hjemsted for de ældste hinduistiske templer i Java. Navnet "Borobudur" menes at oversætte til "buddhistisk kloster på Hill." I dag templet er et af de mest spektakulære seværdigheder i Sydøstasien og lokker turister fra hele verden. Direkte busser rejse mellem Yogyakarta, Java, og Borobudur.

Angkor Wat

Den monumentale hinduistiske og buddhistiske tempel kompleks af Angkor Wat i Siem Riep, Cambodja, er en af ​​de mest imponerende menneskeskabte vidundere i verden. Den ekspansive Angkor Wat kompleks prale med en betydeligt antal strukturer, omkring 30 Hindi og 20 buddhistiske templer. Sitet kompleks får sit navn fra det centralt beliggende Angkor Wat monument. Udforskning komplekset kræver grundigt flere dage på stedet. Siem Riep tjener som en god base hvorfra at besøge Angkor Wat.

Patuxai Monument

Den Patuxai Monument i Vientiane, Laos, blev bygget for at ære dem, der kæmpede for uafhængighed fra det franske. Oversætte til Victory Monument blev Patuxai Monument bygget mellem 1962 og 1968, ved hjælp af materialer bragt til Laos fra Amerika. Monumentet består af fire buegange, og de øverste niveauer af monumentet tilbyder enestående udsigt over byen. Den Patuxai Monument er centralt beliggende i byen Vientiane.

The Great Buddha of Kamakura

Den Kotokuin Temple i Kamakura, Japan, er hjemsted for den Store Buddha of Kamakura. The Great Buddha of Kamakura monument, også kendt som Kamakura Daibutsu, er den anden højeste bronze Buddha statue i Japan. Kamakura var engang hovedstaden i Japan og i dag stadig et kulturelt imponerende by kendt for den store Buddha monument. Byen Kamakura let besøges som en dag tur fra Tokyo.

Himeji Castle

Den Himeji Slot i Himeji, Japan, er kendt som den smukkeste slot i hele Japan. Den Himeji Slot blev bygget i begyndelsen af ​​det 17. århundrede, og fortsætter med at eksistere i dag i sin oprindelige japanske feudale formular. Monumentet bliver fejret som et af de bedste overlevende eksempler på klassiske japanske arkitektur. Byen Himeji ligger langs ruten fører fra Osaka til Okayama og er let besøges som en dagstur fra byerne Osaka og Kyoto.

Fatehpur Sikri

Den antikke by Fatehpur Sikri i Agra, Indien, blander islamiske og hinduistiske arkitektoniske stilarter. Grav Salim Chisti er indkapslet i hvid marmor ved helligdommen i Fatehpur Sikri kompleks. Denne gamle by blev oprindeligt bygget af rød sandsten i det tidlige 16. århundrede, og på grund af en mangel på tilgængelige vandkilder, øde kort tid derefter. Fatehpur Sikri er en af ​​de mest besøgte monumenter i Indien efter Taj Mahal og nemt turnerede som en dagstur fra Agra.